در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد دماوند بیان شد:

انقلاب اسلامی ایران برگرفته از واقعه عاشوراست

۰۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴ کد خبر : ۲۵۵۲ بسیج کارکنان
تعداد بازدید:۳۳
در آستانه ماه محرم و هفته دفاع مقدس مراسم قرائت دعای توسل و غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همت بسیج کارکنان و شورای فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
انقلاب اسلامی ایران برگرفته از واقعه عاشوراست

در این مراسم معنوی سرگرد روح ا... عرب فرمانده سپاه پاسداران و حسین غیبی مسئول بسیج ادارات و کارخانجات شهرستان دماوند به عنوان میهمان ویژه حضور داشتند.

سرگرد عرب در این گردهمایی معنوی و پس از قرائت دعای پر فیض توسل به سخنرانی پیرامون هفته دفاع مقدس و مقام شامخ شهدا پرداخت و اظهار داشت : انقلاب اسلامی ایران بر گرفته از واقعه عاشورا ست و این نظام قدرتمند اسلامی با همت و جان فشانی مردم و هدایت های بی نظیر امام خمینی (ره) شکل گرفت.

وی ادامه داد : شهدای ما در طول هشت سال دفاع مقدس با اقتدا به شهدای کربلا، راه شهادت را در پیش گرفتند و با صلابت و اقتدار مقابل دشمنان این مرز و بوم مقاومت کردند و به پیروزی رسیدند.

فرمانده سپاه پاسداران شهرستان دماوند افزود: به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) دفاع مقدس یک گنجینه عظیم برای انقلاب است که دشمن به دنبال تحریف آن است.

عرب ادامه داد: وظیفه ماست که به عنوان سربازان حریم ولایت، بیدار باشیم و اجازه چنین کاری را به دشمن ندهیم و این قبیل برنامه ها و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، یک فرصت برای زنده نگه داشتن یاد و راه شهداست چرا که توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله) و جلوگیری از فراموشی شهدا، موجب تحول و تعالی در زندگی می شود.

در ادامه این برنامه مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد دماوند با حضور در مزار دو شهید گمنام والامقام این واحد دانشگاهی و نثار فاتحه و اهدای گل، با آرمانهای بلند شهدا تجدید عهد نمودند.

نظر شما :