شهادت تعدادی از هموطنان عزیزمان در حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح اهواز تسلیت باد.

بیانیه پایگاه بسیج کارکنان شهید بهنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در پی حمله تروریستی در اهواز

۰۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۸۸۷ بسیج کارکنان
تعداد بازدید:۱۳۴

با سلام و درود بر روح مطهر شهدا و امام شهدا؛ شهدایی که با نثار خون خود امنیت امروز ایران اسلامی را به ما ارزانی داشتند و اگر آنها نبودند حوادثی مشابه حادثه تروریستی اهواز در اقصی نقاط کشور و هر روزه رخ نشان میداد. امروز باید بیش از گذشته بر افزایش قدرت دفاعی و موشکی کشور مصمم بوده و بدانیم که این مؤلفه ارزشمند به هیچ وجه قابل مذاکره نخواهد بود. پایگاه بسیج کارکنان شهید بهنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن محکوم کردن حمله کور تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز به بازماندگان شهدا تسلیت عرض نموده و علو درجات برای آن شهدای والامقام را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.

نظر شما :